Se taie capacelele de la 4 ardei grasi rosii, iar restul de ardei se taie cuburi.
Morcovii se rad, rosiile se taie cuburi, iar ceapa si usturoiul se toaca.
Carnea tocata se framanta intr-un castron cu branza, ceapa, usturoiul si morcovii. Se condimenteaza cu sare, piper si boia.
Ardeii se umplu, apoi se asaza capacelele si se pun intr-o forma de sufleu unsa. De jur-imprejur se repartizeaza cuburi de ardei gras si rosii. Se toarna supa,se acopera si se coc la cuptor 30 minute. Se scoate capacul apoi si se mai coc 10 minute.
Inainte de servire, se amesteca smantana cu sos de soia si se adauga la garnitura de legume.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise