Se spala si se curata de cotor 20 ardei grasi medii, si se pun la scurs cu fata in jos. Separat se pregateste compozitia pentru umplut formata din 1 kg carne de porc tocata, cu 4-5 cepe medii taiate foarte marunt, sare dupa gust, piper macinat dupa gust, marar tocat foarte marunt, orezul si toata compozita se amesteca cu un ou intreg (ca sa se lege carnea) si apoi se trece la umplut ardeii cu aceasta compozitie. Se pun unul cate unul intr-o oala larga, se toarna deasupra lor bulionul amestecat cu apa si se pune la fiert, la cuptor sau pe ochiul de la aragaz, cam o ora.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise