Carnea, morcovul, mararul, patrunjelul si ceapa se trec prin masina de tocat apoi se amesteca cu orezul spalat, oul, bulionul si condimente dupa gust( sare, piper, boia, cimbru, condiment de sarmale).
Putem folosi ardei proaspeti pe care ii spalam si ii golim de seminte , sau ardei de la congelator pe care ii vom lasa sa se dezghete si sa se scurga bine de apa.
Umplem fiecare ardei cu pasta de carne si le punem cate un capacel dintr-o bucata de rosie sau ii trecem prin faina pentru ca umplutura sa nu iasa.
Asezam ardeii in oala, acoperim cu apa fierbinte si punem pe foc pentru aprox40-45 minute.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise