La ardei scoatem cotorul si curatam de seminte si nervuri, ii spalam si ii lasam la scurs cu gura in jos. In carnea tocata adaugam marar, patrunjel, sare si piper, apoi 1 ceapa si un morcov le tocam si le punem la calit 10 minute amestecand din cand in cand, adaugam orezul si o cana de apa. Mai lasam sa se umfle orezul, apoi adaugam compozitia obtinuta la carnea tocata. adaugam un ou. Amestecam carnea si legumele sa se incorporeze. Compozitia astfel obtinuta o indasem in ardei, dar fara sa-i umplem. Incingem putin ulei, adaugam ardeii cu gura in jos si calim cat sa se stranga carnea putin. Ii punem intr-o oala incapatoare cu deschizatura in sus. Preparam sosul astfel: ceapa si rosiile le calim, adaugam faina, lasam sa fiarba,mai adaugam bulion, apa cat cupride, apoi aceasta compozitie o adaugam peste ardei, completam cu apa si lasam la fiert circa 1 ora si 20.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise