Se aleg ardeii cat mai rotunzi cu atentie sa nu fie iuti.Se taie cu un cutit in dreptul cotorului si se scot semintele,se spala si se lasa sa se scurga apa din iei.Carnea[de vita sau porc ori combinata]se amesteca cu ceapa tocata marunt,orezul si cu ouale,patrunjelul sarea si piperul.Se umplu ardeii si se astupa cu capacele de rosii ori se pune putina faina .Se pun intr-o cratita cu ulei se prajesc pe toate partile apoi se pun intr-o oala ,se toarna zeama de carne sau daca nu avem, apa .Se taie rosiile cubulete mici,si se strecoara printre ardeii,apoi se pune la foc potrivit.Se fierb bine apoi se mai da un sfert de ora la cuptor ,sa scada zeama.Se servesc calzi cu smantana sau iaurt deasupra
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise