Ardei umpluti

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ardei grasi
  • 500 g carne tocata
  • o jumatate de ceasca de orez
  • patrunjel tocat
  • 1-2 cepe date prin masina de tocat sau tocate marunt
  • sare, piper
  • bulion
  • 1-2 linguri de faina
  • vegeta

Mod de preparare

Umplutura se face sin carnea tocata amestecata cu ceapa tocata, patrunjelul tocat, orezul, sarea si piperul dupa gust.

Se umplu ardeii si se asaza intr-un vas de yena uns cu ulei, in care se toarna un amestec de bulion cu 1-2 linguri de faina, vegeta si patrunjel tocat, cat sa fie ardeii aproape acoperiti.

Se da la cuptor pentru vreo 30 de minute.

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa

Incearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise