Ardei umplut

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Ardei umplut

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata
  • 1 ou
  • busuioc
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • 3 rosii
  • 7 ardei mari
  • 2 liguri de faina

Mod de preparare

Se curata ardeiul, se spala si se lasa la scurs. Intr-un vas se amesteca carnea cu oul, sare, piper, cimbu si busuiocul. Se pune compozitia in ardeiii curatati si se asaza intr-o oala. Se pune la fiecare ardei un dop din rosii. Se pune apa cat cuprinde si se pune la foc timp de 40 de minute. Dupa 40 de minute se taie o rosie mare marunt si se pune la peste ardei, se mai lasa 10 minute la fiert si apoi se baga la cuptor. Se baga 30 de minute la cuptor. Inainte sa fie gata cu 10 minute se scoate si se pune un sos format din 2 lingurite de faina si apa. Dupa ce este gata se pune si patrunjel.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise