Ardei umpluti cu conopida la cuptor

Conopida desfacuta buchetele se fierbe 10 minute in apa cu sare.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida mijlocie
  • 1 morcov mic pentru contrast de culoare
  • 4-5 ardei
  • 2 ouă
  • 100 ml smântână
  • 100 gr cașcaval
  • 100 gr telemea
  • 4-5 căței de usturoi
  • sare, piper

Mod de preparare

Conopida desfacută buchețele se fierbe 10 minute în apă cu sare;

După ce s-a fiert, se scurge apa și se lasă la racit:

Ardeii se taie pe jumătate, se curăță de semințe și se presară cu puțină sare.

Separat se bat ouăle cu smântăna, se adaugă cașcavalul ras si telemeaua și usturoiul zdrobit; după răcire conopida și morcovul se zdrobesc cu o furculiță și se adaugă peste ouă și amestecul de brânzeturi.

Ardeii așezati într-o tavă se umplu cu conopida, apoi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade C, timp de 40-45 minute până se rumenesc.

Pofta bună !

Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata

Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...

Ciorba de gaina cu taitei de casa

Reteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...

Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise