Ardei si rosii umplute cu conopida

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 rosii
  • 2 ardei grasi verzi
  • 1 ardei rosu
  • 3-4 buchetele conopida
  • 3 linguri maioneza
  • sare.

Mod de preparare

Conopida fiarta se paseaza si se amesteca cu maioneza si sare dupa gust. Se da la frigider.

Se scobesc rosiile, ardeii se curata si se taie pe jumatate.

Se umplu rosiile si jumatatiile de ardei cu pasta de conopida si se decoreaza dupa imaginatia fiecaruia.

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise