Ardei kapia umpluti cu crema de branza ,la cuptor

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 ardei Kapia
  • 150 g branza de vaci
  • 200 g telemea de vaca
  • 2-3 linguri de smantana
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 linguri rase capere
  • 1 lingurita rasa cimbru uscat
  • 7-8 fire marar verde
  • sare dupa gust
  • piper alb macinat dupa gust

Mod de preparare

Spalam ardeii apoi ii crestam in lung ,de la cotor pana la varf..Indepartam semintele si nervurile.

Intr-un castron sfaramam cu ajutorul furculitei branza si apoi o amestecam cu branza de vaci,smantana,caperele,mararul taiat marunt si cimbrul.Condimentam dupa gust cu sare si piper.Amestecam bine pentru o buna omogenizare.Obtinem o pasta.

Cu pasta obtinuta umplem ardeii kapia.

Asezam ardeii intr-un vas termorezistent ,ii ungem cu ulei de masline si ii dam la cuptor ,la 180 grade, pentru circa 20 min.

Cand sunt gata se scot din cuptor,se lasa sa se racoreasca putin si apoi se servesc.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise