Ardei iute cu ceapa si ardei gogosari in otet

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 0.5 kg ardei iute
  • - 1 kg gogosari
  • - 1 kg ceapa rosie
  • - 500 ml otet 9 gr
  • - sare
  • - piper
  • - foi de dafin
  • - 750 ml apa

Mod de preparare

Ceapa ardeii iuti si gogosarii ( sau ardei capia si gras) se spala si se toaca marunt. Otetul cu apa, sarea, piperul si foile de dafin se dau in cateva clocote. Dupa ce se racoreste putin se pune peste ardei si se amesteca bine. Se pun in borcane sau sticle cu gura larga si se capseaza. Se consuma iarna la ce va place. Nu este foarte iute.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise