Ardei copti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ardei rosii si galbeni
  • c eapa
  • sare
  • piper
  • oregano
  • ulei de masline
  • ulei de floarea soarelui
  • otet 1 lingura
  • patrunjel

Mod de preparare

Ardeii si ceapa se coc in cuptor sau pe gratar. Se decojesc ardeii,s e taie ceapa in bucati mari, se pun in borcane in straturi. Mirodeniile se amesteca cu ulei si otet si se pun in borcan sa acopere ardeii. Borcanele se sterilizeaza. Se pot servi ca aperitiv sau impreuna cu ceapa rosie si rosii se poate face o salata.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise