Pe o tabla incinsa se coc ardeii,cand sunt gata ii presaram cu sare si ii lasam cel putin 10 minute intr-o cratita cu capac ca sa se inmoaie si sa putem sa-i curatam usor.Intre timp preparam sosul Bechamel.Topim 2 linguri de unt intr-o tigaie,adaugam cele 2 linguri de amidon alimentar,amestecam energic ca sa nu se prinda de tigaie.Stingem cu laptele,adaugand cate putin si amestecand ca sa nu se faca cocoloase.La sfarsit adaugam nucsoara,sare,piper roz proaspat macinat si alte condimente care ne plac mai mult.Intre timp curatam si ardeii si ii vom pune intr-un vas yenna,uns in prealabil cu unt.Radem branza,sau cascavalul peste ardeii copti,turnam peste sosul Bechamel.Introducem vasul la cuptor, pentru 5 sau 7 minute.Tocam verdeata marunt si o presaram pe fiecare portie in parte.Sunt un deliciu si putem sa-i servim la o friptura, ca si o garnitura.Pofta buna !!!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise