Aperitive in cupe de grepfruit

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -4 grefe
  • -300g peste afumat
  • -4 ciuperci din conserva
  • -200g boabe de porumb din conserva
  • -50g rondele de masline verzi si negre
  • -150g maioneza,
  • -1 lingura patrunjel
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Speli grefele, le tai in jumatati si le indepartezi miezul cu ajutorul unei lingurite. Vei abtine 8 cupe. Scurgi porumbul din conserva,cureti pestele de oase si pielita,tai ciupercile in felii, pestele in fasii,iar miezul de grafuri in cubulete.Speli si toci marunt patrunjelul. Intr-un bol amesteci ingredientele cu maioneza, sare si piper dupa gust. Umpli cupele cu amestecul pregatit si le dai la frigider pentru 30 de minute.Se servesc decorate cu patrunjel verde.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise