Aperitive in cupe de grepfruit

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -4 grefe
  • -300g peste afumat
  • -4 ciuperci din conserva
  • -200g boabe de porumb din conserva
  • -50g rondele de masline verzi si negre
  • -150g maioneza,
  • -1 lingura patrunjel
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Speli grefele, le tai in jumatati si le indepartezi miezul cu ajutorul unei lingurite. Vei abtine 8 cupe. Scurgi porumbul din conserva,cureti pestele de oase si pielita,tai ciupercile in felii, pestele in fasii,iar miezul de grafuri in cubulete.Speli si toci marunt patrunjelul. Intr-un bol amesteci ingredientele cu maioneza, sare si piper dupa gust. Umpli cupele cu amestecul pregatit si le dai la frigider pentru 30 de minute.Se servesc decorate cu patrunjel verde.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise