Aperitive cu peste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 50 grame file de somon afumat
  • 2 linguri de pasta de branza dulce(almette...)
  • file anchois in ulei
  • 1 rodie
  • cascaval
  • unt
  • boabe struguri
  • masline verzi fara samburi
  • bagheta paine
  • chifle

Mod de preparare

Se taie chiflele in jumatate,se ung cu pasta de branza dulce.Se pun deasupra bucatele de somon,boabe de struguri taiate jumatati si rondele mici de cascaval

Bagheta se feliaza rondele subtiri,se ung cu unt,se pune cate un file de anchois si boabe de rodie.

Maslinele verzi se umplu cu file de anchois si cu file de somon.

feliile de somon se ung cu pasta de branza ,se aseaza pe ele boabe de struguri albi,se ruleaza,fiecare boaba de strugure se inteapa transversal cu o scobitoare apoi se feliaza ruloul.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise