Aperitiv cu somon afumat si ricotta

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -150g somon afumat
  • -250g ricotta
  • -30 sau 35 frunze de busuioc proaspat
  • -1 mana frunze de patrunjel proaspat
  • -1 franzela felii, tip cozonac
  • -sare

Mod de preparare

Intr-un bol se pune ricotta. Peste ricotta se pun frunzele de busuioc, taiate, si frunzele de patrunjel, taiate.

Se amesteca bine si se pune sare dupa gust.

Feliile de paine se pot taia cu forme de biscuiti sau se pot folosi intregi. Feliile se ung cu crema de ricotta.

Peste crema de ricotta se pun fasii de somon afumat, iar deasupra somonului se pot pune frunze de busuioc.

Se servesc imediat.

Pofta buna!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise