aperitiv pescaresc

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie ficat de cod afumat
  • 1 somon marinat
  • 1 cartof fiert mic
  • 50 g icre
  • usturoi
  • suc de lamaie
  • ulei de masline
  • cateva masline negre si verzi
  • ceapa verde
  • morcov ras
  • paine integrala/neagra sau secara

Mod de preparare

Icrele se freaca bine cu usturoi ras, cartof fiert, suc de lamaie,ulei si putina apa minerala pana capata consistenta unei maioneze. Se adauga somonul taiat fasii subtiri ficatul de cod stropit cu lamaie,maslinele taiate bucatele, ceapa verde tocata si morcov ras.

Se fac tartine cu felii groase de paine integrala si se orneaza cu rondele de rosii/ardei rosu picant.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise