Aperitiv "Omuleti"

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g sunca presata de pui patrata (format mic)
  • un pachetel feli de cascaval Hohland
  • un castravete
  • cateva rosi cherry
  • un morcov
  • un ardei gras rosu
  • margarina sau unt la temperatura camerei
  • Ustensile:
  • cutit pentru uns
  • scobitori
  • un platou

Mod de preparare

Am numit acest aperitiv "omuleti".Defapt nu eu l-am numit asa ci un prieten de familie care s-a laudat la toata lumea spunand ca a mancat "omuleti" si punand-o pe sotia sa sa ii pregateasca si ei.E un preparat delicios,usor si racoros mai ales cand avem o masa incarcata.

Feliem sunca de pui (in cazul in care nu o cumparam gata feliata).Taiem castravetele si morcovul in feli subtiri,rosioarele cherry in jumatati si ardeiul gras in cubulete.Taiem feliile de cascaval de dimensiunea feliilor de sunca.

Montarea:

Ungem o felie de sunca cu margarina (sau unt la temperatura camerei),adaugam o felie de cascaval apoi iar una de sunca si tot asa pana ajungem la inaltimea dorita. Introducem o scobitoare in mijloc si infigem o feliuta de castravete,o jumatate de rosie cherry,o feliuta de morcov si un cubulet de ardei rosu.

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Ostropel de pui

Negresa cu ciocolata

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise