De Paste, am pregatit pentru ai mei cativa morcovi din aluat foietaj.
De Paşte, am pregătit pentru ai mei câţiva morcovi din aluat foietaj pe care i-am umplut cu cremă de brânză.
Mod de preparare:
Se lasă aluatul la dezgheţat la temperatura camerei. Se taie în fâşii subţiri, care se înfăşoară pe conuri din tablă unse cu grăsime. Se aşază într-o tavă cu foaie de copt, se ung cu gălbenuş şi se coc la foc mediu, aprox 10 minute sau până se rumenesc. Se lasă la răcit.
Pentru umplutură, se amestecă brânza rasă cu frunzele de ceapă verde tocate mărunt, se frământă un pic cu o furculiţă, se adaugă untul, iaurtul (sau smântâna) şi un praf de sare şi se amestecă.
Se umple morcovii cu crema de brânză, se înfing câteva frunzuliţe de mărar mai mare, care seamănă cu frunzele de morcovi.
Se aşază pe un platou, alături de alte aperitive, eu am folosit la decor şi câteva roşioare decupate şi ridichi.
Timp de pregătire: 20 min
Timp de coacere: 10 min
Porţii: 12 morcovi
Poftă Bună!
Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2018/04/aperitiv-morcovi-pascali.html
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise