Aperitiv-Martisor

De 1 martie, am pregatit pentru mama.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa rosie
  • 150 g branza rasa
  • 50 g unt
  • 1 lingurita smantana
  • 1 varf de lingurita de sare
  • cateva rosii cherry
  • optional:
  • ulei
  • putin piper mozaic macinat

Mod de preparare

De 1 martie, am pregatit pentru mama si sora mea o mica surpriza: un aperitiv cu rosii si crema de branza asezate pe farfurie, sub forma de snur de martisor. Este un aperitiv simplu, dar pregatit cu mult drag.

Intr-un castron, se amesteca bine ceapa tocata foarte cu untul, branza rasa, smantana si putina sare.

Se spala rosioarele si se taie bucatele.

Se asaza pe fiecare farfurie, cubulete de branza, alternand cu bucatile de rosie.

Se stropesc cu ulei si se presara piper mozaic macinat.

Pofta Buna!

Reteta se gaseste si pe blogul meu:

http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2017/03/aperitiv-martisor.html

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa

Incearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise