Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline.
Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama cutitului si taiat in bucatele mici - eu prefer variana 2).
Lasam la frigider pentru 24 de ore.A doua zi il punem intr-o cratita si turnam apa si 2 linguri ulei de masline pana la jumatea muschiuletului. Adaugam boabele de piper si foile de dafin si il punem la fiert la foc mic acoperit cu capac.
Eu l-am fiert aproximativ 1 ora, pana am obtinut o carnita frageda.
Il servim rece.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise