Aperitiv din gogosari pentru iarna

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg gogosari rosii,
  • o jumatate litru de ulei,
  • o jumatate litru otet,
  • 400 g bulion (un borcan de 400 g),
  • o lingura sare,
  • o lingura zahar.

Mod de preparare

Am spalat gogosarii, i-am curatat de partea cu seminte si i-am taiat feliute.

Am pus la foc uleiul, otetul, bulionul, sarea si zaharul. Cand compozitia a inceput sa fiarba, am pus gogosarii taiati felii, am amestecat bine totul si i-am lasat sa fiarba timp de 20 minute la foc moderat, amestecand din cand in cand.

Odata fierti, i-am lasat sa se racoreasca 5-10 minute si i-am pus in borcane mici (400 g) pe care le-am inchis ermetic.

Se pot servi cu orice.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise