Aperitiv din fasole si castraveti de post

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr. fasole boabe marunta
  • 1 cartof mare 100 gr.
  • 300 gr. castraveti acri in otet
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri nuca pisata
  • 1 lingura otet balsamic
  • 300 ml. ulei

Mod de preparare

Se fierbe fasolea in a doua apa, impreuna cu cartoful pana se farama bine. Se trec prin mixer impreuna cu putina supa. Se separa de coji printr-o sita mare, se freaca cu ulei, mustar, sare, piper, pane devine o pasta fina. Se taie cubulete castravetele, foarte fine, se storc de zeama, se amesteca in compozitie cu nucile. Va avea un gust foarte fin si deosebit, fasolea nu se simte la gust. Daca va place mai acru, adaugati 1 lingura de otet balsamic. Culoarea se schimba de la nuci, e mov. Ornati cu maioneza sau masline. E delicioasa. Pofta buna

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise