Din faina ,unt si sare se pregateste un aluat.Se impatureste aluatul intr-o folie de aluminiu si se da la frigider 2 ore.Se unge o tava cu unt,se tapeteaza cu faina si se intinde aluatul in tava inclusiv si pe marginile ei.Aluatul se inteapa cu furculita de cateva ori.Feliile de sunca se pun peste aluat.Ouale se bat cu frisca si piperul.Se inglobeaza cascavalul ras si se toarna amestecul deasupra feliilor de sunca.La final se acopera cu aluatul de pe margine incat sa acopere totul.Se da la cuptor cca 30-35 minute.Se serveste calda sau rece ,alaturi de un pahar iaurt.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise