Ouale se fierb tari, in apa clocotita, cca 10 minute, dupa care se clatesc cu apa rece. Dupa ce s-au racit, se decojesc, se taie jumatati si se scot galbenusurile.
Fileurile de hering se lasa la scurs pe hartie absorbanta, se faramiteaza, se amesteca cu 10 masline tocate marunt si cu galbenusurile sfaramate.
In functie de gustul fiecaruia preparatul se mai poate asezona sau nu.
Cu acest preparat se umplu jumatatile de oua, care se vor decora cu cate o maslina. Pe un platou se aseaza frunzele de salata, pe acestea se pun ouale, intercalat intre ele se pun rosii cherry si frunze de patrunjel.
Alaturat se pregateste un sos din uleiul de masline, otetul, mustarul, sare, piper si patrunjel tocat marunt, pe care il pastram intr-o sosiera.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise