Aperitiv cu spuma de branza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Aperitiv cu spuma de branza

Ingrediente

  • 100 g aluat de patiserie
  • 100 g branza de oaie
  • 1 catel de usturoi
  • 2 lg unt
  • 2 lg nuca macinata
  • cateva frunze de patrunjel verde
  • 12 jumatati nuca pentru decor

Mod de preparare

1)Intinzi aluatulintr-o foaie, din acre tai cu gura unui pahar 12 cercuri, ungi formelede minitarte, pui cerculetele, pasezi bine pe pereti formeisi le coci in cuptorul incins 10 minute , le scoti din forme si le lasi la racit.

2)Untul inmuiat la temperetura camerei, il freci cu braza data pe razatoare mica , cu usturoiul pisat, cu patrunjelul tocat marunt si cu nuca macinata, unpli cosuletele cu crema de branza , le decorezi cu jumatati de nuca si ce verdeata.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise