Aperitiv cu oua si cascaval

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 oua
  • 300 g cascaval
  • maioneza-din 2 oua si 500 ml ulei
  • sau sos de maioneza cumparat
  • 4-5 linguri de smantana
  • sare
  • suc de lamaie
  • 2 lingurite de mustar
  • piper

Mod de preparare

Se fierb cele 10 oua, se rad pe razatoarea mare, si se adauga sare si piper. Se rade si cascavalul, apoi se prepara maioneza, la care se adauga 4-5 linguri de smantana, suc de lamaie, piper si mustar.

Intr-un bol transparent se pune asa:

maioneza

oua

cascaval,

maioneza

oua

cascaval

iar deasupra se termina cu maioneza.

Se decoreaza dupa preferinta.

Se lasa 4 ore la rece, inainte de a se servi.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise