Ceapa se curata, se spala, se scobeste cu o lingura usor pentru a nu ii strica forma, lasand 3-4 foi grosime. Umplutura se pregateste amestecand ambele sortimente de carne tocata, ouale, mararul si patrunjelul taiate marunt, ceapa verde taiata rondele, painea muiata si stoarsa bine, pulpa de la cepe tocata fin.
Compozitia se asezoneaza, se amesteca bine pana la omogenizare. Se pregateste o tava de aragaz,se umplu cepele si se aseaza intr-o tava. Se adauga un pahar cu apa si se lasa sa se coaca la foc iute cca 35-40 minute, in cuptorul preincalzit.
Se pot servi ca aperitiv sau ca friptura, cu salata.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise