Aperitiv cu brânză

Timp pregatire
255 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat: 400 g. făină, 2 ouă, 125 g.unt, 125 g. untură, un praf de sare.
  • Umplutură: 5 ouă, 550 smântână, 3 feluri de brânză, frunze de ceapă verde tocate, sare şi piper.

Mod de preparare

Se amestecă făina cu untul, untura şi ouăle. Se obţine un aluat pe care îl dăm la frigider 3-4 ore. Scoatem aluatul de la rece şi întindem o foaie de 1/2 cm. pe care o aşezăm pe tavă inclusiv pe rereţi. Se dă la rece tava cu alut pentru 1/2 oră. Apoi se introduce în cuptor (160-180 grade) pentru 10 minute. Între timp se prepară umplutura din ouă, brânză, smântână, ceapă, sare şi piper. Când este aproape copt aluatul se adaugă şi umplutura şi se mai ţine la cuptor 30-35 de minute.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise