Aperitiv combinat

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 200 grame unt;
  • - 1-2 lingurite mustar cu boabe;
  • - 200 grame telemea;
  • - 2 cepe potrivite;
  • - 10 felii subtiri de sunca afumata/ bacon/ pastrama/ muschi;
  • - 4 oua;
  • - muraturi asortate.

Mod de preparare

- untul se lasa la temperatura camerei,iar cand se inmoaie se freaca spuma, se adauga mustarul pentru a-i da culoare,se adauga branza rasa si ceapa taiata cubulete mici sau rasa prin razatoarea mare;

- se amesteca bine toate ingredientele, pana la incorporare/omogenizare, iar compozitia se aseaza pe felii de sunca sau preparatul afumat pe care il folosim,acesta se ruleaza si se prinde cu o scobitoare;

- rulourile astfel pregatite se aseaza pe un platou, pe margine se aseaza ouale fierte tari si taiate felii sau sferturi, iar in functie de preferinta se pot servi si muraturi asortate.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise