Aperitiv Colina

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua, o lingura de faina, cateva linguri de branza de vaca faramitata, un cartof mic fiert,
  • cateva felii de salam, sare.

Mod de preparare

Se bat separat albusurile spuma si se amesteca cu lingura de faina si branzica.

Galbenusurile se amesteca usor cu cartoful zdrobit bucatele mai mari si un praf de sare.

Se aseaza feliile de salam pe marginea unui castronel, apoi se pune pe fundul castronului amestecul de galbenusuri,

apoi deasupra se toarna usor amestecul de albusuri.Se lasa 5 minute la microunde, se scoate castronelul si se rastoarna usor cu fundul in sus.

Pofta buna!

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise