Aperitiv

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 6 kg vinete
  • 3 kg gogosari
  • 1 l otet
  • 3 l suc de rosii
  • masline
  • sare

Mod de preparare

Se curata vinetele de coaja si se taie rondele,se calesc in ulei.

Gogosarii se taie feliute mici si se oparesc in otet cu mirodenii(foi de dafin si piper)

Se aseaza in borcane un rand de vinete ,unul de gogosari pana se umple si deasupra se pune sucul de rosii.

Se capseaza si se fierb 30 minute.

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise