Aperitiv

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • *1 vinata coapta
  • *100 gr naut fiert
  • *1 ceapa mica
  • *1 pachet de paine prajita
  • *1 praf sare
  • Decor (am folosit eu)
  • *1 rosie
  • * citeva fire patrunjel
  • *1/2 ceapa

Mod de preparare

*Punem boabele de naut fiert in vasul mixerului .Mixam

*Adaugam vinata coapta si scursa de zeama.Mixam

*Adaugam ceapa taiata ,sare.Si iar mixam.

*Punem pe paine si decoram.

*Pofta buna!

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise