APA NIMFELOR

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. zahar
  • 200gr. zmeura
  • 1/2 portocala
  • 1 pahar licheur de visine
  • 2 l apa minerala/sifon

Mod de preparare

Zmeura se sfarama iar miezul de portocala se taie in bucati mici. Se storc intr-o panza rara, sau se filtreaza. In lichidul obtinut se adauga zaharul, licheurul de visine si apa minerala. Seserveste rece.

Reteta e de inspiratie franceza.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise