Legumele se curata ,ceapa se taie marunt,ardeii julien,iar cartofii cuburi.Antricoatele se bat usor ca ptr. snitele,se sareaza, se trec prin faina si se inabusa in ulei cu putina apa.Se scot pe un platou,iar in uleiul ramas,se inabusa ceapa si ardeii,apoi se adauga pasta de tomate,boiaua si apa.;se fierb 15 minute.
Se pun antricoatele in sos si se fierb la foc mic cca 1 ora.
Separat se pun cartofii la fiert in in apa cu sare. Cu 5 minute inainte de a fi gata se adauga in sos chimenul si vinul.
Se servesc calde cu garnitura de cartofi natur,felii de ou rascopt si patrunjel pe deasupra.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise