anghemaht de miel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de miel
  • 100 g unt
  • 1 lingura faina
  • 2 cepe
  • 1 lamaie
  • sare
  • 350 l lapte
  • 50 g unt
  • piper

Mod de preparare

Se taie carnea bucatele, se toaca ceapa marunt, se inabusa impreuna cu untul si cu un praf de sare. Se adauga apoi apa si se lasa sa fiarba. Dupa ce s-a fiert carnea se prepara un sos alb preparat astfel: se fierbe laptele cu untul 50 g, se desface faina cu apa rece, se toarna faina in laptele clocotit si se amesteca mereu, se fierbe circa 15 minute apoi se adauga sare si piper. Se stinge cu zeama in care a fiert carnea si se toarna peste bucatelele de carne. Se adauga putina zeama de lamaie si felii de lamaie curatite de coaja.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise