Punem apa la fiert.
Intr-o tigaie de teflon calim usturoiul taiat mare pe jumatate in putin ulei de masline, adaugam sunculita bucatele, le calim, adaugam sare, piper. Taiem rosioarele pe jumatate si le adugam in tigaie, le calim.
Cand apa clocoteste adaugam pastele si o lingura de sare si le lasam sa fiarba amestecand des, sa nu se prinda de fundul oalei.
Cand pastele sunt al dente le strecuram, le amestecam cu sosul de rosii, adaugam bucatelele de mozzarella si busuiocul tocat si rasturnam totul intr-o tava de yena unsa un pic cu ulei.
Deasupra presaram parmezan ras sau cascaval si dam la cuptor pentru 15-20 de minute.
Buon appetito!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise