Indepartati baza (cotorul) andivelor si taiati-le fasii. Incingeti untul intr-o tigaie, prajiti lamelele de costita afumata circa 5 minute si adaugati andivele, verdeata si stafidele. Sarati, piperati, turnati peste ele mierea si amestecati 5 minute pe foc iute, pana ce se evapora toata apa.
Asezati cate doua felii de bacon pe un fund de lemn (in asa fel incat sa se suprapuna putin pe latura lunga), puneti la mijloc o lingurita cu varf din amestecul de andive + costita afumata, rulati feliile de bacon, fara sa le strangeti prea tare si legati pachetelul astfel obtinut cu sfoara de bucatarie. Repetati operatiunea, pana ce aveti cate doua rulouri de andive de fiecare persoana. Puneti rulourile pe foc, intr-o tigaie (fara grasime), si lasati-le 5 minute sa se prajeasca pana ce baconul devine putin crocant.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise