Taiati ananasul in 2,pe lungime si ii indepartati miezul.Taiati in cubulete maru,miezul de ananas,ardeiul gras si carnea.
Incingeti uleiul intr-o cratita si prajiti bucatile de carne ,in prealabil presarate cu sare si piper dupa gust.Cand s-au rumenit,adaugati ardeiul si stingeti cu 100ml apa calda.Le inabusiti pana se inmoaie ardeiul,apoi adaugati fructele si continuati sa le inabusitiimpreuna pentru 10-15 min, la foc mic,amestecand din cand in cand.Intre timp oparitifideaua scursa si amestecati usor.
Repartizati compozitia cu gust dulce-acrisor,in cele doua cupe de ananas.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise