Se incalzeste uleiul intr-o tigaie se prajeste usor ceapa se adauga usturoiul si carnea se amesteca si se sfirama carnea -se lasa 7 minute pina carnea si-a schimbat culoarea.Se lasa sa se raceasca putin dupa care se pune la robotul din bucatarie se adauga patrunjelul si maslinele si in faze scurte se amesteca carnea ca totul sa se cuprinda (2-3)secunde,in timpul amestecarii se adauga paprica si praful de usturoi.
Pe masa se aseaza rotundurile de aluat se pune o lingurita plina de carne si se lipesc jumatatile de aluat si se lipesc mai bine cu dintii de la furculita.
Se aseaza pe o tava cu pergament si se ung cu ou batut.
Se coc la 180 de grade cam 10 minute sau pina se rumenesc bine.Se pot servi asa ca o gustare sau aperitiv sau se poate pregati un sos de ciuperci.
Sos de ciuperci il fac din praf de supa a lui knor cu gust de ciuperci .Intr-o tigaie sau cratita mica topesc putin unt pun 2 linguri de praf de supa cu gust de ciuperci las putin sa se prajeasca dupa care sting cu un pahar de apa fierbinte si amestec sa nu se faca cocoloase,si adaug si 2 linguri de vin alb,las totul sa fiarba la foc mic 15 minute pina se ingroase putin si dupa aceea il torn intr-un vas mic ptr sos si se serveste cald impreuna cu ampanados.Iese minunat.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise