Aluat pentru paste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 300 gr faina

Mod de preparare

Se face un aluat nelipicios si se lasa 20 de min la repaus. Se intinde pe masa cu sucitorul si se face cu un pahar rondele care se pot umplem. Daca facem tortelini punem un rondel umplutura si deasupra alt rondel, iar pe margini facem cu furculita si le lasam sa fiarba in apa exact ca la macaroane.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise