Aluat fraged simplu pentru placinte, saleuri, cornulete, foi de cremsnit

Reteta de aluat fraged simplu pentru placinte, saleuri, cornulete, foi de cremsnit. Reteta de aluat fraged si economic. Aluat fraged pentru placinte. Aluat pentru saleuri.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Aluat fraged simplu pentru placinte, saleuri, cornulete, foi de cremsnit

Ingrediente

  • 340 gr faina
  • 250 gr margarina
  • 100 ml apa
  • 1 lingura de otet

Mod de preparare

Reteta de aluat fraged simplu pentru placinte, saleuri cornulete, foi de cremsnit este una destul de simpla si economica. Se prepara foarte usor si rapid si se poate folosi la diverse preparate, dulci sau sarate.

Se framanta toate ingredientele pana obtinem un aluat omogen. Se lasa la rece cateva ore sau peste noapte si se foloseste apoi la preparatul dorit.

Asta e toata reteta de aluat fraged simplu pentru placinte, saleuri, cornulete, foi de cremsnit. Incercati-o si voi, este simpla si economica. Spor la treaba!

Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie

Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...

Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparat

Salata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...

Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasa

O reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise