Aluat de pizza

Timp pregatire
12 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g faina
  • 40g drojdie
  • 1 lingurița sare
  • 1 lingurița zahar
  • 2 linguri ulei
  • 1/4 l apa calduța

Mod de preparare

se dizola drojdia in 1/4 lapa calduța se adauga in faina. se amesteca cu sarea, zaharul și uleiul . se framanta aluatul pana la omogenizare. se are in vedere sa nu se lipeasca aluatul de degete. in caz ca e prea moale se adauga puțina faina. se coace la 220 grade celsius.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise