Aluat cu ceafa afumata

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 10 felii de ceafa afumata
  • 8 linguri de faina alba
  • 2 cani de lapte proaspat
  • 4 oua
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierb in apa,la foc mic,feliile de carne,citeva minute. Se scot,se scurg bine si se prajesc in ulei incins, pe ambele fete. Separat, se prepara un aluat din faina,oua,lapte si sare. Se toarna peste carne,se pipereaza si se lasa 10 minute la foc mic. Se acopera cratita cu un capac si se mai lasa 5 minute. Pofta buna!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise