Se coc vinetele in foc de carbuni sau pe aragaz la foc, se curata de coaja, se toaca cu cutitul, se pun deoparte. Intr-o tava se taie ceapa, se prajeste se adauga ardeii taiati marunt, se adauga carnea tocata se prajeste un pic pana se trece apa, se adauga rosiile, se mai amesteca putin, se adauga condimentele, se pune de o parte ıntr-un platou. Se pune un strat normal de vinete, se pune un pic de sare dupa aceeia se adauga carnea tocata, un strat deasupra se pune iaurtul care este facut cu usturoi si un pic de sare se amesteca si se adauga peste carnea tocata deasupra. Daca vreti ca ornament se incingeun putin ulei si se adauga in el ardeiul rosul, apoi puneti peste iaurt. Se mananca proaspat, cald fiindca iaurtul lasa apa.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise