1. Din ingredientele pentru aluat faci o coca si o imparti in 5 bucati din care rezulta 5 foi. Coaceţi foile una câte una în cuptorul preîncălzit, la foc mic, pe dosul tavii.
2. Pentru crema, faina se dizolva in putin lapte, apoi se adauga si restul de lapte fiert si zaharul, amestecand, la foc mic, pana se face ca o smantana. Se pune pachetul de margarina si se continua amestecand intr-un singur sens. Se scade si se adauga zeama de la lamaie.
3. Pe un platou de mărimea foii se asează prima foaie, cremă si continui si ai grija ca ultimul strat sa fie foaie. Se lasă 12 ore (peste noapte) să se înmoaie foile ca să o puteţi tăia fără probleme.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise