Afine cu sos de inghetata

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 500 g afine,
  • 4 sfere inghetata de vanilie,
  • 150 g iaurt,
  • 1 plic zahar vanilat,
  • 2 fire de menta,
  • 2 linguri nuca macinata sau migdale feliate prajite fara grasime.

Mod de preparare

Se spala afinele si se lasa sa se scurga pe hartie absorbanta. Se paseaza - cu mixerul - inghetata de vanilie, iaurtul si zaharul vanilat, dupa care se incorporeaza frunzulitele de menta tocate marunt. Se pun afinele in cupe, se toarna peste ele sosul de inghetata si se presara cu samburi de nuca sau migdale prajite.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise