Acreala de perje

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • perje cam la 1 kill,
  • apa cam 4 litri,
  • 3-4 cire de marar,
  • o creanga sanatoasa de liostean

Mod de preparare

Nu mai spunem povestea cu produsele BIO care se adevereste si de asta data si trecem la cules de perje din cele verzi.

Indepartam codita si le spalam cu apa dupa care le punem la fiert intr-un vas mai mare .

Aruncam si boziile frumos mirositoare iar dupa ce a fiert lasam sa se raceasca si strecuram prin sita deasa .

Ca ii dam folosinta imediat,ca o tragem la sticle si o pastram la rece sau o sterilizam si o folosim in timp indelungat asta priveste doar pe buna gospodina sau bunul gospodar care se incumeta la asa meteahna .

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise