Acadele chesecake cu ciocolata

Timp pregatire
720 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 100 gr smantana
  • 150 gr zahar
  • 450 gr crema de branza
  • 2 oua
  • o lingura de faina(30 gr)
  • esenta de vanilie
  • 300gr ciocolata neagra
  • bomboane decorative
  • nuca de cocos

Mod de preparare

Bateti cu mixerul crema de branza cu zahar si esenta pana se topeste zaharul. Adaugati smantana si faina si mixati rapid. Adaugati cate un ou, mixand bine dupa fiecare. Puneti compozitia intr-un vas termorezistent pe care il asezati intr-o tava cu apa. Dati la cuptor la 170 grade pentru 45 de minute (in baie de abur nu va crapa deasupra).

Lasati la racit, acoperiti cu folie si dati la frigider pentru 4 ore(sau toata noaptea).

Luati cu lingurita parti din cheescake si modelati bine cu mainile bilute. Dati la frigider 2-3 ore.

Infigeti cate un betisor in fiecare bila pt a abtine acadele si dati bilele la congelator cateva ore.

Topiti ciocolata in microunde sau pe abur.

Treceti bilele prin ciocolata si presarati rapid bombonele decorative .

Asezati acadelele cu capul in jos pe o farfurie ai pastrati-le la frigider in momentul servirii.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise