3 Chocolate Brownies

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
3 Chocolate Brownies

Ingrediente

  • 100 gr unt, taiat cubulete
  • 200 gr ciocolata cu lapte
  • 4 oua
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 200 gr zahar brun
  • 100 gr faina
  • 30 gr pudra de cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 200 gr fulgi de ciocolata alba
  • 100 gr fulgi de ciocolata amaruie

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 190°C.

Se topesc impreuna in cuptorul cu microunde sau la bain-marie ciocolata si untul.

Intr-un vas se amesteca faina cu pudra de cacao, praful de copt si sarea.Intr-un alt vas se mixeaza ouale cu zaharul brun pana cand incep sa isi mareasca volumul.Se incorporeaza amestecul cu ciocolata si vanilia urmate de cel cu faina.Se inglobeaza fulgii de ciocolata.Se toarna aluatul obtinut intr-o forma de copt si se da la copt 25-30 minute.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise